tirsdag den 19. februar 2013

Blomkålsbrød

Blomkålsbrød/pandekage/snack


Jeg ved ikke lige hvad jeg skal kalde de fancy blomkålsklatter, jeg fik kreeret i dag. Men lækre er de :)


De er dejlig nemme at lave, smager skønt og de kan både bruges som brød, snack eller anden tilbehør.




400g blomkål
Lidt solsikkekerner
Lidt hørfrø
Lidt mandler
Persille (efter behov)
1 tsk Salt
2 æg

Ovnen tændes på 200grader
Blomkål, kerner, frø og mandler blendes fint med persille. Salt og æg tilføjes.


Læg små klatter på en bageplade med bagepapir og glat dem flade med en ske


Bages i 10 min, hvorefter de vendes og får yderligere 10-15 minutter.

Enjoy!


3 kommentarer:

  1. Herlig opskrift og den må straks prøves for jeg har aldrig tænkt på at bruge blonkål på den måde. Synes tit det er svært at bruge den kål alternativt så tak for inspiration. Fruen fra Vanløse

    SvarSlet
    Svar
    1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

      Slet
    2. Det er nemlig en rigtig god, nem og ikke mindst lækker måde at bruge blomkål på :)

      Slet