Jeg blandede kokosmel og sesamfrø som panering, men her kan også bruges blendede mandler eller andre gode sager :) De kan spises med hjemmelavede fritter, en god salat eller som snack med en masse dipping.
Opskriften her passede til aftensmad til to personer inkl. frokost dagen efter - lav den mængde kylling du ønsker.
2 kyllingebryst
1 æg
Ca 1 spsk olie
Kokosmel
Sesamfrø
Krydderier efter smag - (Jeg brugte salt, peber, paprika og chili for at give det en "barbecue" smag)
Tænd ovnen på 200 grader. Skær kylling i den ønskede nugget-størrelse, bland æg og olie i en skål og kokosmel, sesam og krydderier i en anden. Vend først kyllingestykkerne i æg/olie blanding og derefter i paneringen. Lægges på bagepapir og i ovnen i 20 min - vend dem efter 10, så de får på begge sider.
Spis og nyd smagen og sprødheden :)
Vi fik dem sammen med sellerifritter, tomatsalat og fetadippen (lavet uden hvidløg)
hvor meget salt, peber, paprika & chili, skal der i? :)
SvarSlet