søndag den 16. juni 2013

Sunde snickers

Det lyder næsten for godt til at være sandt - jeg har endelig fundet en sundere og hjemmelavet udgave af denne klassiker. Smagen minder meget om en snickers som vi kender den og hvis jeg selv skal sige det, ser den også meget lækrere ud :) Den er sukker, gluten og melfri og blev den godkendt af min snickers-elskende kæreste.
Man laver først en nøddebund, smører den med peanutbutter og hakkede peanuts og lægger til sidst et chokoladelag på toppen. Nemt - men husk tålmodigheden, fordi den skal et par timer i fryseren :) Inspiration fik jeg herfra. 

Til bunden: 
1 dl mandler
1 dl kokosmel
100 g dadler
1/2 tsk vaniljepulver

Peanutbutter og peanuts efter behov. 

Blend ingredienserne til bunden til en ensartet masse og put det i en kageform, tærtefad eller hvad du har - bare det har lidt kanter. 
Smør peanubutter og peanuts på toppen af dejen.
Put det i fryseren og lav chokoladetoppen i mens:  

Chokoladetopping
1/2 dl kokosolie
1/2 dl kakao
1/2 dl honning 

Det smeltes over vandbad, hældes over dejen og kommes i fryseren i et par timer. Herefter kan den skæres i passende stykker og nydes :) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar