Man laver først en nøddebund, smører den med peanutbutter og hakkede peanuts og lægger til sidst et chokoladelag på toppen. Nemt - men husk tålmodigheden, fordi den skal et par timer i fryseren :) Inspiration fik jeg herfra.
Til bunden:
1 dl mandler
1 dl kokosmel
100 g dadler
1/2 tsk vaniljepulver
Peanutbutter og peanuts efter behov.
Blend ingredienserne til bunden til en ensartet masse og put det i en kageform, tærtefad eller hvad du har - bare det har lidt kanter.
Smør peanubutter og peanuts på toppen af dejen.
Put det i fryseren og lav chokoladetoppen i mens:
Chokoladetopping:
1/2 dl kokosolie
1/2 dl kakao
1/2 dl honning
Det smeltes over vandbad, hældes over dejen og kommes i fryseren i et par timer. Herefter kan den skæres i passende stykker og nydes :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar