tirsdag den 6. august 2013

Coleslaw med spidskål og gulerødder

Her midt i sommervarmen fik min søster og jeg lyst til at lave pulled pork med coleslaw! Så to piger begav sig ud i at ondulere 2 kg nakkesteg. For at give retten et feminint touch, valgte vi at servere den med en let coleslaw og bønnefritter - det blev en succes :)
Her er opskriften på coleslaw og i løbet af et par dage følger vores udgave af den så populære pulled pork.

Jeg synes coleslawen komplementerede den meget møre og smagfulde pulled pork godt, da den var frisk og sprød. Den er lavet på spidskål, gulerødder og persille og vendt med en dressing, der giver den tradiotnelle coleslaw-smag.
Dressingen blev lavet lidt på øjemål, så smag dig endelig frem :)

Til dressingen:
4 spsk fromage frais
2 spsk miracle wip
2 spsk hvidvinseddike
1 tsk dijonsennep
1 spsk honning
spidskommen, salt og peber

Derudover:
1/2 spidskål
4-5 gulerødder
1 bundt persille.

Rør ingredienserne til dressingen sammen og lad den stå og trække lidt - smag til.
Snit spidskål og gulerødder fint og bland det hele sammen. Lad det stå og trække i mindst en time i køleskabet. Vendt evt. med at blande persillen med :)

Stay tuned for opskrifter på resten af retten:






Ingen kommentarer:

Send en kommentar